Caietele restaurării 2023 – call for papers

Numărul din 2023 al revistei “Caietele restaurării” continuă procesul de informare și schimb de experiență între specialiști.

De aceea rămân de actualitate Studiile de caz, cercetări sau intervenții recente de conservare-restaurare a patrimoniului cultural.

Ca temă a numărului aducem în lumina reflectorului Oamenii care au avut o contribuție importantă în domeniu, cei care au influențat modul în care s-a făcut restaurarea patrimoniului cultural material în România. Fără a ne propune să realizăm  articole biografice, ne dorim să aflăm împreună mai multe despre modul cum atitudinea celor implicați în anumite momente istorice sau soluțiile abordate au influențat parcursul domeniului: istorici de artă, restauratori, arhitecți, științifici.

Termen de predare articole: 31 august 2023

  • Înainte de a pregăti materialul vă rugăm să consultați normele de redactare.
  • Evaluarea articolelor: în maxim 30 zile de la data primirii la redacție.
  • Acceptarea spre publicare: în ordinea primirii la redacție, dacă Comisia de evaluare recomandă materialul în acest sens.
  • Pentru alte informații sau întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați: office@acs.org.ro Facebook: Art Conservation Support – ACS sau la telefon 0721.717.066.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *