Triunghi. Sculptură-arhitectură-agricultură

Un centru pentru arte și viață

.

La Ferma de Artă clădim împreună cu sculptorii Marian şi Victoria Zidaru, proiectul Triunghi-arhitectură-sculptură-agricultură, un ansamblu de locuinţe, galerii de artă modulare, săli de conferinţe, ateliere şi concerte, într-o concepţie de ecologie culturală şi umană.

Sperăm să aducem zonei un loc pentru oameni, pentru arte şi meşteşuguri, cu experienţe formatoare, tot mai necesare în peisajul vieţii contemporane.

Autori:

Andrei Tache – Arhitect bricoleur și grafic designer, pendulează între căutări formale abstracte (sau ideale) și exerciții aplicate ce tratează arhitectura și design-ul ca mijloc de intervenție în viața cetății. 
A coordonat diferite workshop-uri pentru studenți, cu intenția de a dezvolta în timp o abordare holistică pentru arhitectură.

Alexandra Mihailciuc – Arhitect al Laboratorului de arhitectură Prodid, coordonator al Programului Cultural „Batem fierul la conac!”, „meşterand” al Şcolii de Fotopoetică, activator comunitar şi plămăditor de proiecte pentru oameni-patrimoniu-oraş.

Caietele restaurării 2020, pp. 220-233